Om meg

Livet før

Jeg har hatt mye trøbbel med mage og tarm, men tenkt at dette har vært normalt og derfor ikke søkt hjelp før det virkelig ble et problem. I svangerskap nr to ble smertene uutholdelig og jeg fikk etterhvert påvist en kronisk tarmsykdom. Jeg var igjennom massevis av undersøkelser, inn og ut av legesenter og sykehus, prøvde flere forskjellige medikamenter men ingenting hjalp. Jeg fikk beskjed om å lære meg å leve med smerter, og finne ut av dette på egenhånd. Slik startet min reise mot en bedre hverdag. Jeg var mye sykemeldt fra min daværende jobb, slet en del med dårlig samvittighet ovenfor arbeidsgiver og kjente mer og mer på hvor demotiverende det var og jobbe hver dag for at andres drøm skal bli virkelig.

Jeg ønsket meg sårt en forandring, men ante ikke hvordan jeg skulle få til det.

 

 

Første møte

Helt tilfeldig sveipet jeg innom en profil på instagram, og jeg ble nysgjerrig. Googlet litt og ble enda mer nysgjerrig. Sendte en mail og vips så var jeg en forhandler til eget bruk. Jeg såg raskt mulighetene og bestemte meg for å gi dette et forsøk. Aldri angret!

 

Livet nå

Jeg lever av å gjøre noe alle driver med hver dag - forskjellen er at jeg får betalt for det! Livet nå er preget av mye frihet. Som min egen sjef styrer jeg dagene selv, bestemmer når jeg skal jobbe og når jeg kan ta ferie. Det er null stress å ta en sykedag hvis et av barna er dårlige. Jeg jobber hjemmefra, eller fra hvor som helst hvor det er wifi. Alt jeg trenger er telefonen eller laptop'en. Jeg har muligheten til å hjelpe mennesker til bedre helse, til å få bedre livskvalitet og en bedre økonomi. Jeg har tilgang på hundrevis av fantastiske produkter av topp kvalitet. Jeg er en del av et stort nettverk og jeg bygger min egen karriere, og jakter på drømmene mine en etter en. Jeg er så takknemlig at det kan ikke beskrives en gang!

 

Personlig utvikling

Jeg er en annerledes mamma og en annerledes venn og person nå, enn jeg var før jeg begynte med dette. Jeg har utviklet meg til å bli trygg på meg selv, til å utforske og lære om meg selv hver dag. Jeg har vokst som person og jeg prøver hele tiden og være en best mulig utgave av meg selv! Jeg har blitt mer målbevisst og opptatt av å nyte hvert øyeblikk.

Tina Cecilie Blestad

En 26 år gammel tobarnsmor bosatt i Trysil.

Spiller fotball, skriver blogg og driver med håndarbeid.

Er lidenskapelig opptatt av musikk & dans.

Elsker eventyr og er glad i å reise. Impulsiv og sosial.

Liker utfordringer og prøver å se det positive i alt og alle !

Send meg gjerne en mail:

tinacecilie@blestad.com

 

sosiale medier:

lik siden min på: facebook

add med på snapchat: tcblestad

følg meg på instagram: @tinacecilieblestad / @forevertrysil

© Alle rettigheter

Tina Cecilie Blestad